HEJDÅ. HEJ.

Saker och ting har gått väldigt fort på senaste. Tanken var ju att jag skulle vara på Graffiti i höst, men visste och kände på mig att jag ville göra annat och utvecklas. Så förra tisdagen, satt jag på arbetsförmedlingens hemsida och kollade igenom Platsbanken. Hittade att Telenor sökte säljare till Nova Lund och Media Markt. Skitkul tänkte jag. Så jag sökte. 
Tänkte väl inte mycket mer på det sen. Men så i torsdags när jag slutade jobba hade jag ett missat samtal. Från Telenor. "Vad har jag nu missat?!" var min första tanke. Jag blev kallad till intervju på måndagen och det gick hur bra som helst. Och jag hade en känsla av att jag skulle få jobbet. 
Tisdagen gick och jag lämnade inte telefonen många sekunder, i hopp om att de skulle ringa igen. Ingenting hände. På onsdagen var vi några som bestämde oss för att åka till Göteborg och gå på Liseberg, mest bara för att det är väldigt roligt. Mina tankar fans hela tiden i om jag skulle få jobbet eller inte. 
Så helt plötsligt någonstans mellan Halmstad och Göteborg ringer numret. "Hej det är Hanna!" "Hej Hanna! Peter här, allt bra?" "Absolut, är på väg till Lisebrg, så jag tänker inte klaga!" "Vad härligt! Jo, du.. Vi har gjort en överläggning här..... och vill gärna ha med dig i vårat team!" - Jag trodde att jag skulle explodera av lycka när han sa det. När vi lagt på satt resten av gänget med händerna för öronon och var beredda på mitt glädjetjut. Haha, för himla fint med vänner som känner en så väl. 
 
Så i går sa jag upp mig från Graffiti. Skrev på vissa papper hos Telenor. Hängde lite på min nya arbetsplats och hälsade på nya kollegor. Och på onsdag åker jag till Stockholm på utbildning i två dagar. Sen kör vi på och börjar jobba den 5 augusti. Wow. Ibland sker mirakel. 

Produktiv dag

Imorse när jag vaknade var jag grymt taggad på att köra ett pass på gymmet. Vilket var evigheter sedan det hände. Försökte få med mig Mallan, men lyckades inte helbra. Men ett grymt pass blev det, linnet var genomvått när jag var färdig, helt klart värt! Kör på imorgon också. Nu ska ingenting hindra mig. 
Efteråt fick jag i allafall med mig Malin hem och vi cyklade till Tvedöra och badade. Det var jag välförtjänt av. Ett gympass + 1,4 mils cykling. Varför inte så på stort direkt? 
 
Kvällen tänker jag ägna åt tvätt och städ, för imorgon kommer restrande familjemedlemmar hem igen. 
 

Sommarklänning. Sommartjej. Sommarfest.

Sommaren kan ju vara den absolut bästa årstiden. Man får klä sig i fina klänningar, kan sitta ute nätterna i ända och alla är alltid så glada och sprider en massa glädje. 
 
Igår firade vi att jag hade fyllt 20 med en sjuhundrans jävla förfest i trädgården. Med fula lila plastglas och gröna tallrikar, plockmat, fina vänner och en hel del sprit. Vi fortsatte sedan kvällen på Björka Loge och Perikles (Standard). Kan ha varit den bästa kvällen på länge. Puss på alla fina som var med.