Lägenheten städad, pojkvännen på ingång.

Nu är lägenheten äntligen storstädad, ett gäng fina tulpaner har fått plats på köksbordet och köttbullarna är färdiga för uppstekning. Äntligen, efter 12 dagar, får jag pussa på Erik. Som jag har längtat! Om närmre en timme står jag och väntar på honom på stationen och ska kasta mig i armarna på honom! 
Men myset blir inte långvarigt. Ikväll dansar vi och festar på årsfesten med fotbollen. Morgondagen får vara ett annat kapitel! 

Husqvarna symaskin

För någon vecka sedan letade jag och Erik runt på blocket efter en gammal symaskin. En sådan med bord och enbart tramp som styr tråden. Vi fann en fin, knappt använd och med alla originaldelarna kvar till ett rimligt och överkomligt pris. Så jag skickade iväg Erik och hans kompis Line en söndag för att hämta den och när jag kom hem från jobb stod den där i bilen och jag kunde inte sluta skissa upp var och hur jag vill ha den, i huvudet.
Men vi är ju två som ska komma överrens, en sak är vi säkra på och det är att symaskinen ska upp på väggen som prydnad bara. Men bordet vill jag använda som skrivbord, då vi saknar det och pluggar båda två. Ryggen mår inte så bra av att plugga i soffan, tyvärr.. för ibland är det ju himla skönt. 
 
Så nu försöker jag mest finna inspiration till mitt skrivbord, så jag kan övertyga pojkvännen om att jag har rätt angående att använda det som skrivbord! 

När stora pojkar blir små

När snön äntligen föll dagen efter julafton njöt jag fullt ut, betedde mig som ett litet barn och jag tror att ögonen gnistrade lika mycket som snön. Tyvärr höll det inte så länge, men kylan stannade ju några dagar till och det var precis så att vi hann åka skridskor på dammen utanför svärföräldrarnas hus. Jag höll på att slå ihjäl mig efter bara några få meter på isen. Men grabbarna höll i och körde timme efter timme. Då agerade jag mest fotograf. 
Dennis och min man
 
Rikard