Inspiration: kök

Det blir mycket lägenhetsinlägg nu, men alla som har varit där jag är nu, vet hur galen man blir i att brainstorma om allt man vill ha.
En sak som jag länge velat ha är en blackboard i köket. Där man skriva ner allt från recept till handlelista, veckans mat eller bara ett meddelande till sin älskling. 
Något i den här stilen hade jag kunnat tänka mig. Men så kommer vi (om jag får min vilja igenom, hihi) att ha den vid ugnen. Och då kan det bli svårt att ha något hängande på den. 
Dock är jag ju inte sen med att ändå planera med förvaring.. Renen skulle jag vilja ha vid sidan om. Som sambon kan hänga sitt grillförkläde på och korgen är perfekt för att samla post eller tidningar i. Ett och annat recept kanske. /ellos.se
Det bara kryper av kreativitet i mig. Och jag kan inte berga mig med att få uttrycka det.

Home is wherever I'm with you

Det här är så galet. Jag har nog inte fattat än att vi har köpt en ny lägenhet tillsammans, jag och mitt hjärta. Men gud så kul det kommer bli. Jag längtar nästan ihjäl mig och vill börja packa lådor redan nu, men Erik hejdar mig.. haha! 
Vi vet redan hur vi vill ha lägenheten och kommer därför riva två väggar innan vi flyttar in. Så kök, vardagsrum och matplats blir i ett. Nu är det en trea och vi kommer få en stor tvåa. Men inköpslistan på Ikea är redan gjord, beställning av matbord ska göras och planering av renoveringen är i gång. 
 
Nycklarna får vi den 1 december.. Så jag är ute i god tid som vanligt, haha!