TREAT PEOPLE LIKE THEY TREAT YOU

Jag är arg, ledsen, frustrerad, förkrossad, arg och ja, allt i den kategorin man kan vara. Hur kan en människa, som knappt känner mig, som har träffat mig ett fåtal gånger, förstöra något så hårt. Man lånar en telefon. Skickar sms till folk man inte vet vem det är. UTAN ATT JAG ENS VET OM DET. Det får konsekvenser, BINGO!  Sätt på "Resten av ditt liv" med Timbuktu, och printa in texten i huvudet på dig. Det är så jag känner för dig nu. Hur kunde du? Varför mot mig? Jag har aldrig gjort dig något? Du känner mig knappt. Om allt nu går åt helvete, kommer jag aldrig förlåta dig. ALDRIG!! "Jag hoppas att ditt vin blir till vatten. Blixtar prickar dig. Hälsa till satan, vi hörs. Jag hoppas att olika olyckor händer"


Perikles & Säsongsavslutning

Ååh, vad jag älskar Perikles och alla dansbandskvällar på Björka Loge. Igår var det dock säsongsavslutning. Kvällen började med förfest på Blåvingegården, med en hel del fina människor, vi var nästan 25 stycken.. riktigt kul! Sen bar det av mot Björka och där fortsatte festandet tills det att det var dags att åka hem. Nu i vinter byter vi ut Björka Loge mot Dammstorps gård, men aldrig dansbandet. Och idag mår jag som jag förtjänar.. 

En spontanis till Göteborg

Natalie och jag bestämde oss för att dra till Göteborg och festa i fredags. Väldigt spontant och väldigt välbehövligt. Vi mellanlandade i Borås hos Roxanne & Jenny, gjorde vid oss och förfestade innan vi begav oss in till storstan! Daniel och Alex hängde på oss ut och kvällen blev riktigt grym. 
Lördageftermiddag körde jag och Henrik hem, snäll som han är plockade han upp mig på vägen till Skåne. 
 
Fler sådana här helger, jatack!