Mammas morotsmuffins

 
Ingredienser 
2 ägg  2 dl socker  1 dl olja  3 dl grovt rivna morötter 
2½ dl vetemjöl  1½ tsk bakpulver  1 tsk kanel  1 tsk vaniljsocker 
 
Gör så här 
Sätt ugnen på 200°C. Vipsa ägg och socker pösigt. Rör ner olja och morötter. Blanda vetemjöl, bakpulver, kanel och vaniljsocker i en bunke. Rör ner blandningen i äggsmeten. Häll smeten i muffinsformar (alt, som vi gjort. Klipp ut fyrkanter av bakplåtspapper, blöta lite lätt och sätt ner i en muffinsplåt). Grädda i 20 minuter i mitten av ugnen.
 
 
 

Morsdag

Jag tog mig upp till sommarstugan efter jobb i söndags. Mest för att fira morsdag och få mysa under stilla omständigheter. Ett av de få ställen jag verkligen älskar. Grill, nära till naturen och bara allmänt mycekt mys. 
Efter grillningen gick vi en runda och mös med de nykomna lammen. 
Mina alldeles för fina föräldrar. 
Det bästa med stugan är nog alla hus runtomkring. Hönshuset t.ex. Det står tomt, men ändå så fint. Vita knutar ♡
Sen sov jag som en stock på måndagmorgonen när det var dags att röra sig mot byn för att ta tåget tillbaka jobb. Hann med det i allafall och lämnade mor och far kvar i stugan. 

Scandinavian Photo

Igår morse beställde jag ett nytt objektiv hos Scandinavian Photo. Alltså, VILKEN SERVICE!! Idag vid lunch hade det landat hos posten och jag var inte sen med att hämta det. Har redan förälskat mig i det och det kommer bli så många härliga sommarbilder med systemkameran i år. Tjuvstartade lite i mammas trädgård.