Hipp-hoppeli-hopp

Igår drog jag, Anna och Josse till hipp. Var absolut trevligt. Men jag är inte jättetaggad på de här förbjudningarna längre. Sjukt bull när där inte är några killar, förstå mig rätt. Men av någon anledning har jag mycket roligare när killar är där. Speciellt mina närmsta killkompisar. Men Anna och Josse verkade ha väldigt kul i allafall, själv tog jag tåget hem redan vid tio över tolv och så hämtade världens bästa mamma mig i Lund. Nu sitter jag på bussen för att gå i stan med syrran, såg att hon skrivit "lille"-Hanna på sin blogg. TACK! Haha. Längesen vi gick på stan tillsammans, ska bli mysigt så här i denna blåst.

 

Change

Igår hände det. Mitt hår gick från kort kort till ganska så mycket längre. Mikkis har gjort det riktigt snyggt! Woop woop. Till och med pappa tyckte att det var bra att jag gjort det - "Jag förstår inte varför du klippte det från allra första början, det är ju så himla snyggt gjort!!". Idag fyller min fina kusin 18 år, så det ska firas med buller och bong ikväll. Först bör jag ta mig in till stan och hitta något till henne i present. Älskar att vara ute i sista minuten. Caio

Tisdagsöl & Picknick

Idag har vi verkligen myst till det. Jag, Linn, Niklas, Alma & Jenny. Slutade skolan tjugo i tolv och då begav vi oss in mot stan och Basement för att ta oss varsin öl. Där satt vi och mös och snackade några timmar tills vi bestämde oss för att ta oss vidare till Rönneholmsparken och ha picknick. Det slutade med att Axel och Matti också tittade förbi och vi mös bara mer och mer med Natchos och salsa. Helt underbar dag!

Nu ligger jag i syrrans soffa och kikar tv. Riktigt trött, solen gör en lycklig men också trött. Slaggar i lägenheten i natt, då jag ska vara på Sveriges Radio 6.30 imorgonbitti, för att vara med på Din Gata 100,6 och prata skola med Mimmi och Erik. Glöm inte lyssna!