Idylliskt

Imorse bestämde jag mig för att trotsa förkylningen och febern och åka till stugan för att få umgås med mina föräldrar. Hemma fick jag ju absolut ingenting gjort då jag mest bara låg i sängen, tyckte synd om mig själv och hostade.
Tågresan upp var smärtfri. Dock avundades jag alla som var på väg till Emmabodafestivalen. Hade inte bangat att vara där. Istället fick jag en fin lunch med mor och far.
Jag insåg rätt snabbt att jag inte orkade med att vara i solen och la mig därför i sängen och njöt lite tillsammans med Kajsa Ingemarsson och hennes senaste bok Någonstans inom oss. Extremt spännande! Mamma däremot påbörjade virkningen av brödkorgen jag skulle virkat. Men det var ju inte så lätt att lära mig, vänsterhänt som man är..

Paradiset

Har nu varit i stugan i 8,5 h och vill aldrig mer åka hem. Hur kan ett ställe vara så fridfullt och bringa så mycket lycka på samma gång? Pappsen och jag gick en runda i skogen, hittade massvis med blåbär, nåra enstaka kantareller och två-tre smultron, lingonen är även den på väg. Låt mig aldrig behöva lämna stugan i Segutslycke ifrån mig..
Solen lös så fantastiskt fint på "lilla huset", jag bara älskar att vara här.
Har. Det. Väldigt. BRA!
Som den blåbärsälskare jag är, är detta himmelriket för mig. LOVELY!

Colamannen

Pappa försökte förstöra min fina colabild. Och så blev den bara finare. Tack!