HEJDÅ. HEJ.

Saker och ting har gått väldigt fort på senaste. Tanken var ju att jag skulle vara på Graffiti i höst, men visste och kände på mig att jag ville göra annat och utvecklas. Så förra tisdagen, satt jag på arbetsförmedlingens hemsida och kollade igenom Platsbanken. Hittade att Telenor sökte säljare till Nova Lund och Media Markt. Skitkul tänkte jag. Så jag sökte. 
Tänkte väl inte mycket mer på det sen. Men så i torsdags när jag slutade jobba hade jag ett missat samtal. Från Telenor. "Vad har jag nu missat?!" var min första tanke. Jag blev kallad till intervju på måndagen och det gick hur bra som helst. Och jag hade en känsla av att jag skulle få jobbet. 
Tisdagen gick och jag lämnade inte telefonen många sekunder, i hopp om att de skulle ringa igen. Ingenting hände. På onsdagen var vi några som bestämde oss för att åka till Göteborg och gå på Liseberg, mest bara för att det är väldigt roligt. Mina tankar fans hela tiden i om jag skulle få jobbet eller inte. 
Så helt plötsligt någonstans mellan Halmstad och Göteborg ringer numret. "Hej det är Hanna!" "Hej Hanna! Peter här, allt bra?" "Absolut, är på väg till Lisebrg, så jag tänker inte klaga!" "Vad härligt! Jo, du.. Vi har gjort en överläggning här..... och vill gärna ha med dig i vårat team!" - Jag trodde att jag skulle explodera av lycka när han sa det. När vi lagt på satt resten av gänget med händerna för öronon och var beredda på mitt glädjetjut. Haha, för himla fint med vänner som känner en så väl. 
 
Så i går sa jag upp mig från Graffiti. Skrev på vissa papper hos Telenor. Hängde lite på min nya arbetsplats och hälsade på nya kollegor. Och på onsdag åker jag till Stockholm på utbildning i två dagar. Sen kör vi på och börjar jobba den 5 augusti. Wow. Ibland sker mirakel. 

Kommentera här: