Har åkt räääserbil

Maddis har tagit körkort idag!!! Hon hämtade upp mig och vi körde en runda i lillen. Bruuum bruuum..

Stadsbiblioteket

Kommer från en supergod lunch med min mamma nyss, på stans bästa salladscafé, Café d' Italia. Mums! Så är tillbaka på stadsbiblioteket i Lund och ska försöka skriva färdigt de uppgifter man ligger efter med i skolan. Det är, tro det eller ej, lättare att få något gjort här än hemma. Måste få färdigt några uppgifter, bland annat en utredande text. Försöker formulera fram något om Huliganism. På hur det tolkades förr och nu. Ett ganska intressant ämne faktiskt. Med tanke på att det tagits upp på nyheterna igår om att anhöriga till fotbollsspelare under EM inte vågar åka dit, för att de är rädda för huliganerna. SJUKT.

Men så även nu har min syster kommit hem från Asien. Som jag har saknat henne, och de verkar ha haft det riktigt bra. Hon hade med sig ett par converse till mig, oäkta dock, men det syns ju inte. 70 kr. Helt okej. Kommer inhandlas nååååååågra när jag åker till Asien efter studenten, vilket är ett mål jag har. Förövrigt så jobbar jag min 5e helg i rad nu i helgen. Sen är jag leeeeedig. Ska bli ganska skönt. Men det drar igång direkt till sommaren igen. Cash is king!

Tydligen så finns det också en mysig park bakom Stadsbiblioteket. Något jag inte hade den blekaste aning om.

Jag vill vara fri.

  • Jag vill ta studenten nu och plugga vidare. Till möbelsnickare/inredare/trädgårdsanläggare/sömerska och diverse andra kreativa yrken. Men ack nej. Jag har ett helt år kvar. Ett år som förhoppningsvis kommer gå fortare än ljusets hastighet.
  • Och så vill jag ha sena sommarnätter med skratt och sand mellan tårna på en strand längs med västkusten. Eller få vara inlindad i ett myggnät och veta att jag slipper bli uppäten under stjärnhimlen en kväll i stugan.
  • Jag vill ha sommarns' jobb och bad i Tvedöra efter ett långt arbetspass med mina fina kollegor. "Sisten i är en rutten fis!"
  • Jag vill ha sommarlov och kunna glida runt på ett par inlines. Kanske på väg till jobb. Eller gymmet. Eller bara för att bada i Tvedöra eller på Dalby stenbrott.
  • Jag vill vara fri.