Onsdag, fina våronsdag!

Igår lyckades jag med att stuka foten rejält på fotbollsträningen, att jag ens kom upp för trapporna till lägenheten är ett mindre mirakel. Jag skulle ju jobbat idag, men det går ju inte när man inte kan gå på båda fötterna. 
Så morgonen startade med Björnbröder i soffan och sen somnade vi gott där. När äntligen solens strålar strilade igenom fönstret blev det för varmt och vi förflyttade oss till sängen. Erik fixade frukost, som vi åt i sängen. Han tar så väl hand om mig, mitt hjärta. 
Och igår gick vi en runda upp i stan. Jag ville kolla på berlocker till mitt armband. Och det slutade med att jag valde ett fyrklöver, för tur. Tur i kärlek. För igår frågade Erik mig om vi skulle flytta ihop. På riktigt. På pappret. Men våra namn på dörren. Och på brevlådan. Jag sa JA. 
Så imorse gav han mig berlocken på riktigt. 
Så nu ska jag bara njuta i soffan hela dagen, med foten i högläge. Njuta av att jag snart är sambo, på riktigt, med mitt hjärta. Njuta av solstrålarna som sipprar in genom fönstret och värmen som bara sprudlar genom hela kroppen! Våren är här! Min favoritårstid! 

Ledighetskomitéen.

Redan 6.30 imorse ringde klockan och skolan kallade för Erik. Jag följde med honom till tåget och rörde mig sedan mot ICA för att handla för dagens bestyr, det har både blivit bröd, köttbullar, renare fönster, 6 tvättar kläder och en nöjd pojkvän när han kom hem. Jag själv... Är helnöjd! 
Alla ingredienser.. Som efter 1 timme och 40 minuter blev två bröd. 
Tja.. tvätten kommer man ju aldrig ifrån, framför allt inte när man är två fotbollsspelare. 
Sen kom pojkvännen hem och då hade jag fixat lite finare mackor än vanligt, på hemmabakat bröd och hemmagjorda köttbullar. 
Och så bestämde vi oss för att putsa fönsterna, vilket verkligen behövdes.. Märks helt klart att vi har ett byggarbete utanför fönstret. 

Årets första vårpromenad

Det har varit en fullproppad helg, med allt från fotbollsmatcher till festliga utgångar. Så när vi insåg att vi båda var lediga idag och hoppades på vackert väder var det bara att planera för en riktig mysdag. Vilket det också blev. Vi startade dagen med en dundermysig frukost och pratstund i sängen, följt av en tur till Eriks föräldrar där Nelson vändade på att få rasta oss lite.
Efter en mysig promenad begav vi oss till Dalshult för att fika med Eriks kusin. 
 
En välbehövlig och lugn dag, skönt med sol och vårvärme. Det har ju definitivt gjort en piggare!