Topplistan på högsta volym & tankarna i rymden

Vaknade av den där kalla tonen. Och där stod dem, två blåklädda män. Dem satta hjärtat i halsgropen på mig och min första tanke var; "Vad har hänt mamma och pappa?".
"Hej, vi kommer från Polisen" (No shit, sherlock!!) "Vi går runt i området och pratar med folk på grund av att de senaste veckorna varit turbolerande med täta inbrott här. Hur känner du över det?". 
Vad jag känner över det? Klåfingriga jävlar som inte kan låta andras saker vara. Det är ganska läskigt faktiskt. Jag är aldrig rädd när jag går hem själv mitt i natten. Men man kanske borde vara lite observant. 
 
***
De senaste veckorna har varit fartfyllda till tusen. Myskvällar och sjuka utekvällar. Pussar och heta drinkar. Kärlek och hat. Jobb och praktik. Och så en gnutta träning. Och nu rinner tankarna i väg på framtiden. Om mindre än 5 månader tar jag studenten. Vad gör jag sen?!

3 januari

Efter att ha suttit uppe till klockan 3 i natt, smått arg och ledsen för att The Sims vägrade fungera, så fixade mamma en god frukost/lunch till mig.. Skulle kunna leva på lax och ägg. 
 
Sen bestämde jag mig för att åka in till Malmö och fixa det där gymkortet Sebbe har tjatat på mig om hur länge som helst. Han plockade upp mig efter att jag fixat det och så körde vi till Limhamn och körde skiten ur mina biceps och triceps, men skönt var det. 
 
I julklapp fick pappa biljetter till MIF-Västerås av mig, så snabbt från gymmet, hem till syrran och byta om för att sedan bege mig mot arenan. Vinst med 3-1. Fint ska det va. 
 
Har hela tiden sagt att 2013 kommer bli mitt år. Och jag tror det fortfarande..

Den vackraste kvällen på hela året

Vi började nyårsafton med en runda på stan för att inhandla det sista av kvällens outfit. Sen fick jag agera frisör för att få någon form av rättvisa på JDs utväxt. Jag fann en ny kavaj som passade perfekt med min fina topp, jag var nästan kär i min outfit..
Mina tjejer är finast i världen. Och vi taggade för ett riktigt kalasfirande. Sen fick jag ju passa på att skicka ner min nyårskyss till sydligare delar av Europa så den kom fram i tid till midnatt..
Kvällen började hos Fanny. Där hon, Adina och Louise väntade på att vi skulle komma med det sista av maten. Till förrät gjorde vi en enkel toast skagen, huvudrätt; fläskfilé, potatisgratäng & rödvinssås och till efterrätt blev det en fin pannacotta. Kalasbra. 
Vi tryckte in oss alla 6 i hissen för att gå ner till hamnen och kolla in fyrverkerierna. Kvällen avslutades hos Micke och i Johannas källare.
Jag lyckades byta ut min iPhone till en iCrack. Såklart. Och imorse kom Johannas pappa med McDmat till oss. Han visste hur han gör tre bakis tjejer glada.. 
Och vi har dejtat soffan hela dagen idag. Bästa på länge. 
 
Tack alla fina för en helt fantastisk kväll!