#söndagsmode

Gårdagskvällens fest resulterade i en låååååång morgon i sängen idag, betongkepsen på och balkongdörren öppen till max. Men sambon lyckades hålla sig från bakfyllan och lät mig sova ostört tills jag piggnat till lite mer. 
Nu väntas en ny vecka, en vecka som avslutas med många lediga dagar och en hel del påskfirande. Solen har tittat fram hela söndagen och trots ett tungt huvud har jag njutit varje sekund av den. 

"In with the old and make it look like gold"

Här händer det grejer. Mor och far har varit på besök hela dagen. Sambon och pappsen har försökt sätta golvlister i vårar något sneda allrum(kök & vardagsrum). Det gick sådär. 


Mamma och jag har dessutom hunnit med en himla massa. Den här fåtöljen har nämligen några år på nacken, mormor och hennes syster fick varsin av deras far, min mammas morfar, och nu har jag fått den av mamma.

Den har redan bytt klädsel några gånger. Men nu vill jag byta ut det igen. Då var det lika bra att klä av den helt och se till att den blev omhändertagen ordentligt. Så byte av sadelgjord, juteväv och så småningom klädseln. Det saknades visst lite sadelgjord, så det får inhandlas mer imorgon. Men som den kommer göra sig i "min" hörna. 

#onsdagsblommor

Alltså är han fin eller är han fin. Jag låg på soffan och kollade på Pretty Little Liars idag när sambon kom hem vid lunch. Inte nog med att han överraskade med att komma hem tidigare, han hade även köpt blommor till mig. Gulle!!
 
Och nu skrubbar han köksgolvet. Funderar lite på om han gjort något han försöker gottgöra, skämt å sido, eller så är han extra hjälpsam idag. En riktig stjärna iallafall, min stjärna!