Onsdag, fina våronsdag!

Igår lyckades jag med att stuka foten rejält på fotbollsträningen, att jag ens kom upp för trapporna till lägenheten är ett mindre mirakel. Jag skulle ju jobbat idag, men det går ju inte när man inte kan gå på båda fötterna. 
Så morgonen startade med Björnbröder i soffan och sen somnade vi gott där. När äntligen solens strålar strilade igenom fönstret blev det för varmt och vi förflyttade oss till sängen. Erik fixade frukost, som vi åt i sängen. Han tar så väl hand om mig, mitt hjärta. 
Och igår gick vi en runda upp i stan. Jag ville kolla på berlocker till mitt armband. Och det slutade med att jag valde ett fyrklöver, för tur. Tur i kärlek. För igår frågade Erik mig om vi skulle flytta ihop. På riktigt. På pappret. Men våra namn på dörren. Och på brevlådan. Jag sa JA. 
Så imorse gav han mig berlocken på riktigt. 
Så nu ska jag bara njuta i soffan hela dagen, med foten i högläge. Njuta av att jag snart är sambo, på riktigt, med mitt hjärta. Njuta av solstrålarna som sipprar in genom fönstret och värmen som bara sprudlar genom hela kroppen! Våren är här! Min favoritårstid! 

Kommentera här: